Forn de Can Bernat

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn de Can Bernat

 

El Forn de Can Bernat va ser fundat per Biel Cantallops a Sant Jordi l’any 1951. El 1979, el forn es va establir al municipi d’Algaida per mitjà del seu fill, Bernat Cantallops, de qui prové el nom actual del forn.

Actualment, Felip Fiol està al capdavant del negoci, ja que ha agafat el relleu de la família Cantallops, amb la qual ha fet feina al forn des dels tretze anys, i ja se sent part de la família.

Les especialitats de l’establiment són principalment les ensaïmades de qualsevol varietat, a més de les llengües de nata, la nata muntada i els pastissos tradicionals, com el pastís Reina, per a les celebracions com noces i aniversaris. Tots els seus productes estan fets de manera artesana amb les receptes inicials del negoci i alguna més que ha anat afegint el mateix Felip. Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears.

Foto ruta