Forn de la Glòria

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn de la Glòria

 

La primera documentació del forn data de 1717. Sebastià i Francisca Camps, actuals propietaris, comenten que en el Llibre de Repartiment de Jaume I ja s’anomena la ubicació d’un forn de coure comú en el mateix carrer.

L’edifici on es troba actualment no va ser construït fins al 1870, i abans el negoci estava ubicat al davant. Al principi del s. XX, s’hi introduïren els elements modernistes que, encara ara, trobam en el seu interior.

El 1977 Sebastià Camps i Francisca Sastre varen adquirir el forn, i va començar la saga familiar que avui continuen els seus dos fills Sebastià i Francisca.

En el forn de llenya morú i original couen tota classe d’elaboracions tradicionals. L’ensaïmada, mereixedora del segell Ensaïmada de Mallorca, és un dels seus productes estrella, juntament amb diferents classes de pa com el d’espelta, de sègol, integral, etc. i altres delícies que els mantenen com a lloc de provisió diària dels veïns de la zona. Estan adherits a la marca Pa d’Aquí. Forn i Tradició, que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears.