Forn Formentor

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn Formentor

 

L’origen del Forn Formentor es remunta a l’any 1942, i ha estat vinculat a família Cerdà des de que obriren el forn a Pollença. Al 1999 es traslladaren a una nova ubicació, on encara es troba l’obrador a l’actualitat. Al 2021 la segona generació va traspassar el negoci fora de l’àmbit familiar.

Des de l’any 2023 el forn està en mans de dos experimentats forners uruguaians, Miguel Vidal i Pablo Silva, grans amics de la infància. Posen tota la seva passió per oferir al client una proposta variada d’elaboracions de Río de la Plata i la més pura i tradicional rebosteria mallorquina. De fet, Pablo Silva va treballar amb anterioritat a un forn de Lloseta. Comentar com a anècdota que Miguel Vidal ha tornat a les seves arrels ja que és net de Jaime Canaves, un pollencí exiliat a l’Uruguai.

Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears. A més del pa, continuen fent llonguets i panets francesos, productes que al poble només es poden trobar en aquest establiment. També elaboren les típiques formatjades de Pollença i altres especialitats com les ensaïmades. S’ha de destacar que han guanyat el Concurs al Millor Pa Moreno de Mallorca 2024.

En aquest nou cicle es comprometen a continuar amb la trajectòria clàssica que precedeix al forn, però amb un toc innovador per donar a conèixer les especialitats típiques de la seva terra. Volen agrair el gran acolliment que han tengut per part de la gent del poble des de la seva obertura i esperen continuar complint amb les expectatives dels clients.

Foto ruta