Forn i botiga Can Rabassó

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn i botiga Can Rabassó

 

A la planta baixa d’una casa antiga de Pollença, en Gabriel Torrandell va decidir l’any 1949 obrir un petit forn on els veïnats més propers podien enfornar els productes que ells elaboraven a ca seva. En Gabriel va decidir posar al negoci el seu malnom familiar: Can Rabassó. Josep Torrandell, el seu fill, va ampliar i va convertir el negoci en un forn i una petita botiga de comestibles.

El fill d’en Josep, també de nom Gabriel, va decidir continuar amb la tradició fornera de la família i va aprendre la professió amb els seus pares. Elaboren les formatjades, producte de rebosteria típic del poble, a més de panades i cocarrois. En Gabriel destaca de la seva feina l’autonomia i la llibertat que li proporciona el fet de tenir el seu propi negoci. Actualment ajuda la seva germana, Joana Torrandell, que és la nova titular del negoci.

Foto ruta