Forn i botiga Can Rabassó
A la planta baixa d’una casa antiga de Pollença, en Gabriel Torrandell va decidir l’any 1949 obrir un petit forn on els veïnats més propers podien enfornar els productes que ells elaboraven a ca seva. En Gabriel va decidir posar al negoci el seu malnom familiar: Can Rabassó. Josep Torrandell, el seu fill, va ampliar i va convertir el negoci en un forn i una petita botiga de comestibles.
El fill d’en Josep, també de nom Gabriel, va decidir continuar amb la tradició fornera de la família i va aprendre la professió amb els seus pares. Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, forn i tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears.
El seu producte estrella són les ensaïmades tant llises com farcides de cabell d’àngel, crema i nata. Elaboren també les formatjades, producte de rebosteria típic del poble, a més de panades i cocarrois. En Gabriel destaca de la seva feina l’autonomia i la llibertat que li proporciona el fet de tenir el seu propi negoci. Actualment ajuda la seva germana, Joana Torrandell, que és la nova titular del negoci.
C. del Coronel Aloy, 52 · Pollença · Mallorca
+ 34 971 530 413