Forn La Mallorquina

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Forn La Mallorquina

 

La Mallorquina s’ubica als baixos de l’emblemàtic edifici d’estil modernista Villa Juana, a les Avingudes, un dels primers construïts després de l’enderrocament de les murades. Des del seu origen, l’establiment s’ha caracteritzat per ser un negoci familiar que aposta per la qualitat, la tradició i el tracte al client.

El 1918, Antònia Vila va obrir el forn a l’emplaçament on el trobam avui, ja que abans era la titular del desaparegut forn de La Virreina, en un dels baixos del Teatre Principal. Aquell any es va traslladar i li va posar el nom actual.

A Antònia Vila, la seguiren la seva filla Catalina i el seu net Joan. Des del 2008 fins a l’actualitat el forn ha estat en mans de les germanes Vanessa i Lara Cirer, que representen la quarta generació de pastissers.

Avui, el producte estrella de la botiga són les ensaïmades, acompanyades d’altres elaboracions tradicionals i de més de trenta varietats de pastissos que es despatxen als tres locals de què disposa la marca.