Fotografia Bennàssar

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Fotografia Bennàssar

 

Fotografia Bennàssar va obrir les portes el 1942 i té el seu local comercial i principal centre de negoci al carrer Major de Felanitx. En l’actualitat és la tercera generació de la família Bennàssar qui administra un negoci que sempre ha estat lligat al sector de la fotografia.

Històricament han estat un referent en fotografia tant a nivell local com arreu de Mallorca. Destaca la feina realitzada en la producció d’exposicions a l’illa o al pavelló de les Balears de l’Expo de Sevilla el 1992, que va significar el Rècord Guinness a la fotografia més grossa realitzada fins al moment, així com les col·laboracions en diferents fires internacionals de turisme.

Actualment ofereixen una gran varietat de serveis a més de l’estudi fotogràfic, on fan fotografia social, d’estudi, publicitària, de producte, etc. També venen articles de fotografia per a aficionat, revelat digital, marcs i àlbums, entre d’altres. Compten amb un taller d’impressió i disseny gràfic, impressió en gran format en tot tipus de materials, a més d’un altre taller d’acabats fotogràfics i emmarcat.

Des de que es va crear la Nitxdelart de Felanitx el 2005, disposen d’un local annex dedicat a l’exposició d’art fotogràfic, on a més d’obres pròpies han exposat fotògrafs com Agustí Torres, Miquel Julià, Tolo Balaguer, Biel Grimalt, Juanjo Alfonso, Marina Cànovas, etc.

Cal destacar el gran valor històric de l’arxiu fotogràfic tant per a Felanitx com per a la resta de l’illa de Fotografia Bennàssar. Aquest arxiu inclou negatius i fotografies des de principis de segle fins a l’actualitat, d’imatges pròpies i d’altres fotògrafs, majoritàriament felanitxers, les famílies dels quals han cedit els fons. Es va començar a ordenar i digitalitzar l’any 2017 en motiu del 75è aniversari de l’obertura de la tenda.

Foto ruta