Gelats Ca’n Miquel

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Gelats Ca’n Miquel

 

Ca’n Miquel és una de les gelateries amb producció artesanal més conegudes del centre de Palma. Compta amb un centenar de sabors diferents, tant dolços com salats, realitzats amb ingredients 100 % locals, sempre seguint una tradició artesana que ha perviscut al llarg del temps i ha arribat a la tercera generació. Destaca per la gran varietat de gustos i, entre aquests, els diversos tipus de xocolata. La qualitat d’aquests productes ha fet que s’hagi convertit en una de les gelateries de referència de la ciutat.

Miquel Solivellas Vallori va obrir la gelateria a l’avinguda de Jaume III l’any 1979, i hi va aportar el seu segell, sempre a l’avantguarda en gustos i textures. El fundador va aprendre l’ofici de gelater de manera autodidacta, fent en principi gelat a base de fruita, aigua i sucre. Va ser un innovador en l’elaboració de gelats salats, com el d’oli d’oliva trencada o el de formatge maonès.

L’any 2011 obre un nou local al carrer de Montcades, la seva ubicació actual, ja que el 2015 tanca l’establiment original de l’avinguda de Jaume III.

Maria Teresa Solivellas i Marian Valero, filla i neta de Miquel respectivament, representen el relleu generacional que ha arribat també en aquesta gelateria sorgida de l’empenta i l’afany del fundador per fer un gelat artesanal molt apreciat i guardonat.