Helados Garrido

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Helados Garrido

 

Helados Garrido va iniciar la seva història l’any 1965, però la seva trajectòria com a gelaters venia de molt abans. El negoci va ser fundat per Francisco Garrido Soler, natural de Xixona, també mestre torroner, encara que aquí es va dedicar únicament al gelat. Devers el 1970 el negoci va passar a mans dels seus dos fills, Francisco i José María Garrido Sánchez.

Inicialment feien els productes en un petit obrador al Port d’Alcúdia, on continuen actualment. En aquell temps venien els gelats a un quiosc i també feien venda ambulat amb un carretó.

Al juny de 1975, els germans, juntament amb les seves dones, obriren una gelateria al nucli antic d’Alcúdia, al carrer Moll. Anys després, al març de 1983, obriren un altre establiment al passeig marítim del Port d’Alcúdia, un local més gran amb una àmplia terrassa.

Helados Garrido ha obtingut diferents premis a l’àmbit nacional e internacional per l’elaboració dels gelats. El primer premi el va guanyar a València l’any 1981. El 1983, va obtenir un guardó a Itàlia per la qualitat del producte. El 1989 i el 1990 en va guanyar dos més a Xixona.

Avui dia, Helados Garrido està regentat per la segona generació de la família, ajudats per col·laboradors externs que coordinen els dos locals i l’obrador, on es continua mantenint la mateixa línia d’elaboració artesanal de sempre i s’ofereixen més de 40 sabors. A més a més, per a ells és molt important la matèria primera, per això utilitzen sempre productes naturals i de qualitat.

Els seus productes estrella són els granissats i l’orxata de xufa natural valenciana. Hi destaquen també les seves copes de gelat tan elaborades, com ara la Copa Negrita i Banana Split, entre d’altres, que serveixen als establiments del Port d’Alcúdia i d’Alcúdia.

Foto ruta