Hija de Veny

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Hija de Veny

 

La història d’aquest establiment comença al 1932 quan els padrins de Margarita Bauzá, l’actual propietària, obriren el negoci. En aquell moment ja s’hi venien teixits, però també articles per a la llar com olis, petroli pels llums, sacs a granel de farines, sucres, etc. Degut a l’impacte de la guerra civil que esdevindria pocs anys després, la gent del poble tenia pocs doblers i, per això, majoritàriament venien els productes mitjançant el bescanvi.

Cap als anys 70 la segona generació va reinterpretar la idea del negoci. Varen reformar el local, deixaren de vendre articles per a la llar i començaren a crear la seva pròpia roba. Confeccionaven de forma artesanal tot l’equipament dels clubs de futbol de l’illa —excepte el RCD Mallorca— com calçons, samarretes, etc. Gràcies a aquest fet, la tenda es va donar a conèixer arreu de l’illa i va assolir el prestigi i el renom que encara ara conserva.

Actualment, gestionat per la tercera generació, s’ha adaptat a les necessitats actuals dels clients i, encara que ja no es dediquen a la confecció, hi podem trobar tot tipus de roba esportiva i casual, calçat, així com altres complements esportius i de moda, sempre de primeres marques i amb una atenció al client característica del comerç local i de proximitat.

La filla de la propietària ajuda sempre que pot a la seva mare; però encara no tenen clar si seguirà amb el negoci quan es jubili la seva mare.

Foto ruta