Hortícola Balear

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Hortícola Balear

 

Devers l’any 1967, José Font Raluy va arribar a Menorca de la mà de l’empresa barcelonina La Hortícola Barcelonesa, SA, per acomplir diverses tasques de jardineria en una sèrie de jardins i complexos hotelers de l’illa. L’any següent i un cop establert, José va fundar la seva pròpia empresa, que va esdevenir la primera floristeria de Menorca, fet que la va convertir en un referent. L’any 1969 va anomenar el negoci La Hortícola Balear. Inicialment, la floristeria estava ubicada al carrer de la Costa de la Plaça, però després es va traslladar al carrer de la Infanta.

La Hortícola Balear destaca sobretot per ser el primer establiment menorquí dedicat al disseny, a la producció i a la venda de productes de jardineria, com ara  rams de flors, plantes i adorns creatius i personalitzats.

Actualment l’empresa familiar està regentada pel fill de fundador, José Maria Font, i la seva dona, que n’han ampliat l’activitat per dedicar-se, a més a més, al negoci a l’engròs i al manteniment d’àrees verdes i dels jardins dels seus clients.

Foto ruta