Joieria Fill de Jaume Segura

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Joieria Fill de Jaume Segura

 

La història d’aquesta joieria comença quan Jaume Segura, natural de Muro, que ja venia de família de joiers, anava als mercats de molts municipis a vendre joies. La seva dona era de sa Pobla, municipi on s’establiren quan es varen casar. L’any 1926 hi muntaren la seva pròpia joieria.

Amb els anys la joieria va passar a mans del seu fill, Miquel Segura, que de ben petit va aprendre l’ofici de joier, i la seva dona Margalida Socies. Finalment, des de l’any 2000 i fins a l’actualitat, regenta el negoci Maria de la Pau, neta del fundador.

La Joieria Fill de Jaume Segura és un dels negocis més tradicionals i amb història de la zona nord de Mallorca. Disposen de les millors marques del mercat en joies i rellotges, a més de peces típiques mallorquines i joies de fabricació pròpia. Dissenyen i fabriquen al gust del client i transformen joies antigues en joies modernes i originals. Com a anècdota, s’ha de destacar que la Reina Victòria Eugènia va vestir una botonada treballada pel seu padrí, un regal dels socis de la Creu Roja de sa Pobla.

Comenta que el negoci ha canviat molt durant tots aquests anys. Abans es venien joies de més qualitat, però amb les crisis d’anys enrere es nota molt el canvi. Es passa a vendre l’or que es té a casa i es posa molt de moda la plata.

Varen fer una reforma a l’interior de l’establiment els anys 1975-1976, i una altra el 1991, però es manté la façana des dels inicis.

Foto ruta