Joieria Vives

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Joieria Vives

 

Cap a la dècada dels anys vint, la joieria Vives va obrir les portes al públic al local situat al carrer Nou, 15. Cinc anys després es va traslladar al 29 del mateix carrer, on avui dia segueix atenent la seva clientela.

El cèlebre pintor Joan Vives Llull va ser el fundador de l’establiment, juntament amb la seva dona, Antònia Campomar. Vives Llull va alternar la seva feina en aquest negoci amb la tasca de pintor que finalment tant de reconeixement li va atorgar.

El fill menor del matrimoni, Joan Vives Campomar, va agafar el testimoni del negoci familiar cap als anys setanta, juntament amb Agnès Riera, la seva dona. Joan va afegir als coneixements transmesos pels seus pares la seva gran afició per viatjar i conèixer noves cultures, fet que aportà a la joieria Vives un aire cosmopolita i internacional, rompent amb el concepte més clàssic de joieria.

Actualment, Joan Vives Riera, tercera generació i nebot de Joan Vives i Agnès Riera, és al capdavant del negoci, i continua amb el llegat familiar combinant les peces d’estil més clàssic amb col·leccions més ètniques.

Cal destacar que la joieria conserva l’aparador i l’entrada originals.

 

 

Foto ruta