Joyas Forteza

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Joyas Forteza

 

El 1885, Lluís Forteza va obrir el seu propi establiment al carrer de Colom després de deixar el taller de joieria on treballava. Va connectar amb la societat burgesa de Palma i va fidelitzar una important clientela que l’ajudaria a impulsar el negoci. En aquells temps, Joyas Forteza comptava amb tenda i taller, i oferia un producte nou, amb estils importats d’Europa. L’any 1900 el seu fill Mateo Forteza va passar a regentar el negoci fins als anys 40, quan el pare de l’actual propietari s’hi va posar al capdavant.

El 2001 Lluís Forteza va agafar el relleu del negoci fins a avui, i ha esdevingut així la quarta generació de la família. Continua treballant en joieria tradicional de Mallorca, externalitzant la feina de taller i afegint noves tendències. Estan especialitzats en el tractament integral de la joia: manteniment, reconstrucció, reparació i restauració. Destaca per la gran varietat de perles i de diamants.

Lluís s’enorgulleix de que el seu establiment hagi superat tots els períodes de crisi com la Guerra Civil, les dues guerres mundials, la crisi del 29, la de fa una dècada, i la del COVID, i segueix lluitant amb il·lusió gràcies a la confiança i fidelitat de la clientela.