Joyeria Piña Grau

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Joyeria Piña Grau

 

Josep Grau va començar la seva trajectòria joiera reparant cadenetes d’or. L’any 1952 es va associar amb Josep Pinya i tots dos obriren el primer local al carrer de  Tagamanent, des d’on més tard es traslladarien al carrer de Sant Bartomeu. Al principi del segle XXI la joieria es trasllada al carrer de Colom i el taller roman al local de Sant Bartomeu.

Es tracta d’una joieria familiar de grans dimensions, especialitzada en el treball de l’argent, les joies d’or i a fer encàrrecs personalitzats. També es dediquen a la reparació de joies.

Els hereus de Pinya i Grau continuen amb el negoci, i han arribat ja a la tercera generació, formada per Toni Grau i Carolina Fuster. Com a valors del negoci, destaca l’honestedat, la professionalitat, la qualitat del producte i la motivació del personal, responsables de la fidelitat que demostra, dia a dia, la seva clientela.

Assegura que, lluny d’acovardir-los, les èpoques de crisi els han empès a reinventar-se, cosa que fa que continuïn amb la producció artesanal de joieria i orfebreria.