Juliá Pinturas y Decoración

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Juliá Pinturas y Decoración

 

L’any 1948, Lorenzo Juliá i la seva dona, Margarita Miquel, obriren Casa Juliá, una botiga a la Porta de Sant Antoni, especialitzada des dels inicis en articles de drogueria, ferreteria, fotografia i productes químics a l’engròs, que es venien a particulars per a la fabricació casolana de pintures. El 1971 adquireixen el local del carrer del Marquès de la Fontsanta, que continua obert fins avui juntament amb altres dos locals, un al polígon de Son Castelló i l’altre a Manacor.

El 2015 es canvia el nom a la nova marca comercial Juliá Pinturas y Decoración. Amb el pas del temps, l’oferta de producte ha derivat cap a la pintura manufacturada, avui orientada a feines de decoració, nàutica i hoteleria, i combinada amb la venda de papers pintats, moquetes i diferents tipus de paviments.

Bartomeu i Toni Juliá, pare i fill, són la segona i tercera generació de propietaris i junts dirigeixen les tres tendes de què actualment disposa el negoci. Assessorar el client i donar resposta a les seves necessitats ha estat i és quelcom primordial per a l’establiment, en mans de la mateixa família des dels inicis.