Kollflex

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Kollflex

 

L’empresa de calçat té els orígens l’any 1927, quan Llorenç Coll Sampol va començar amb un petit taller artesanal, on treballaven dotze empleats que elaboraven tres parells de sabates al dia. El sector del calçat va tenir molta importància al municipi de Selva i al Raiguer durant els segles XIX i XX.

La marca Kollflex va néixer quan el fundador i la segona generació volgueren crear una marca amb un esperit més internacional per mor de la visió i els inicis del negoci a l’exterior. El nom es forma amb el primer llinatge del fundador, Coll, i amb Flex, per destacar la comoditat i flexibilitat del calçat que fabricaven. Actualment, la tercera generació al capdavant del negoci familiar continua amb aquesta mateixa idea.

El punt de venda sempre ha estat situat a la nau industrial des que es va fer l’ampliació del negoci. Aquest espai ha sofert unes quantes remodelacions però sempre ha estat una tenda associada a la fàbrica com a comerç de les marques pròpies.

Annexa a l’àrea d’exposició i venda es troba oberta al públic la col·lecció museística d’elements, estris, maquinària i calçat que rememoren i homenatgen la indústria i els treballadors de l’època daurada del calçat balear. A la zona de calçat i complements, s’hi troben col·leccions de tall clàssic i casual,  que mimen el producte local i sempre sota la garantia de producte fabricat a Espanya.  A la col·lecció hi ha peces històriques dels orígens de la industrialització en la manufactura del calçat mallorquí, seleccionades entre més de 1.000 exemplars de col·lecció pròpia.

L’empresa, amb més de 95 anys d’història i expansió mundial, confecciona i comercialitza una àmplia gamma de productes amb pell i materials de primera qualitat, que uneixen disseny i comoditat. Es tracta d’un petit negoci artesanal que ha aconseguit créixer i que s’ha adaptat als canvis, amb presència a fires d’arreu del món que li han servit de plataforma.

Foto ruta