La Pajarita Bomboneria

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

La Pajarita Bomboneria

 

La Pajarita, originàriament anomenada Es Cavallet de Paper, ja inundava el carrer de les Minyones amb una característica aroma de xocolata. Es tracta d’un establiment que manté la mateixa branca de la família Mulet des de fa sis generacions i que ha aconseguit conservar la identitat al llarg de cent cinquanta anys. Posteriorment es varen traslladar al carrer de Sant Nicolau, on encara són avui.

L’any 1972 José Lorenzo, germà major de la cinquena generació dels Mulet, va resoldre dividir el negoci de queviures que regentava, separant dolç i salat. Va llogar el local del costat i d’aquesta decisió sorgí La Pajarita Bombonería, avui dirigida per Maria Isabel Amer, l’esposa d’un dels germans.

Actualment continua sent un referent de la venda de dolços artesans de qualitat al centre de Palma. Elaboren bombons, confiteria, i també altres productes tradicionals depenent de l’època: torrons, mones de pasqua, panellets, rosaris de Tots Sants, etc.

El mobiliari, les lluminàries i, per descomptat, els seus productes, han atret una nombrosa clientela. Es tracta d’un local que manté el mateix estil amb el local de devora, La Pajarita Charcutería. El rètol està integrat sota el voladís, amb lletres de color crema. A la façana destaca una reproducció en format de làmina d’una pintura sobre fusta de Pau Fornés. A l’interior compta amb un mostrador i el mobiliari propi dels anys 60 i 70, amb moltes prestatgeries lacades de color cru i daurat, a més de lluminàries de vidre.