La Pajarita Charcuteria

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

La Pajarita Charcuteria

 

La Pajarita Charcuería va néixer l’any 1872 com a botiga de queviures que oferia salat i dolç. El 1972 el germà major de la cinquena generació de la família Mulet, propietaris i fundadors del negoci, va decidir llogar el local del costat i dividir l’establiment de queviures en dos espais separats: per una banda, la xarcuteria i, per l’altra, la bomboneria.

Actualment, l’establiment està especialitzat en la venda de productes de xarcuteria. Es caracteritza per l’alta qualitat dels seus productes i per oferir articles gurmet, tant locals com d’arreu del món. És tot un referent per l’oferta de delicadeses al centre de Palma, com per exemple els embotits que elaboren.

Actualment regenta el negoci Javier Mulet, amb la nova incorporació de Pep Mulet, sisena generació, acompanyat del nou cuiner Pau Barceló.

L’establiment manté el mateix estil que el local de devora, La Pajarita Bombonería, amb el qual comparteix façana, amb aparadors de fusta pintats en tons taronja. El conjunt de la façana està molt ben cuidat, està folrada de fusta de color taronja i té aparadors i portes de vidre que permeten veure l’interior de la botiga. A l’interior, trobam prestatgeries, expositors i taulells refrigerats a fi de mantenir el producte en les millors condicions.