La Valenciana

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

La Valenciana

 

Oberta des de l’any 1948, La Valenciana és una de les botigues de joguines més antigues de Maó. Es tracta d’un petit comerç local situat al cor del centre comercial de la ciutat, al carrer Nou, i continua sent el comerç de referència en matèria de venda de joguines.

Amb més de setanta anys ininterromputs de dedicació exclusiva a la venda en aquest sector, La Valenciana coneix a la perfecció que una joguina representa una font de felicitat i estímul per a molts infants, per la qual cosa intenta satisfer amb rigor i disciplina les necessitats individuals dels seus clients.

El matrimoni fundador del negoci, José Vicente Amposta i Francisca Pons, el varen traspassar a Florentino Pons Coll, segona generació i pare de l’actual gerent, Lluís Pons Orfila. Amb tot, Lluís és el gerent de l’empresa familiar Comercial Pons Orfila Menorca, SL, en la qual també participen la seva mare i els seus germans.

Cal destacar que des de l’any 2010 el negoci s’ha expandit i ha obert una segona botiga ubicada al polígon de la ciutat.

Foto ruta