Licors Moyà

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Licors Moyà

 

L’any 1854 Licors Moyà inicia la seva activitat, però no va ser fins al 1890 que es va fundar l’empresa de manera oficial. Es tracta d’un negoci molt arrelat no només a Artà, sinó a les illes en general. Tenen la Carta de Mestre Artesà i destaquen per l’elaboració d’herbes i palo de Mallorca, amb el segell de la Indicació Geogràfica des de 2009 per aquests dos productes. També produeixen altres destil·lats que distribueixen per les Illes Balears i determinats indrets de la unió Europea.

Actualment la sisena generació de la família Moyà és la que regenta l’empresa, i totes elles són directes dins del vincle familiar, ja que el negoci ha passat de pares a fills.

Durant aquests cent anys han viscut nombroses experiències. A l’inici de la Guerra Civil Espanyola, el 1936, va caure una bomba damunt la fàbrica que va costar la vida a Gabriel Moyà Amorós, que pertanyia a la tercera generació. El seu fill Joan va reconstruir la fàbrica i s’hi va posar al capdavant amb tan sols 15 anys.

El 1997 obren la vinoteca, un espai especialitzat en la venda d’un ampli ventall de referències, entre les quals destaquen vins de pràcticament totes les denominacions d’origen d’Espanya, així com procedents de molts d’indrets d’arreu del món.  Trobam també els espirituosos de fabricació pròpia, escumosos, xampanys, una gran selecció de destil·lats, ginebra, vodka, rom, whisky, tequila, brandi, licor i productes gourmet, així com olis, vinagres, xocolates, accessoris de sommelieria, etc., sempre amb un assessorament professional i un tracte personalitzat de l’equip de venda.

 

Foto ruta