Mans

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Mans

 

La història d’aquesta botiga es remunta quan Antoni Garí Nicolau, padrí de l’actual propietari, se’n va anar a Barcelona a estudiar de sastre. Envers l’any 1946 va tornar i va emprendre l’ofici a Porreres, establint-se primer a casa dels seus pares. Temps després, es va fer un nom dins el poble i comarca ja que tenia un disseny més modern, així com proveïdors de teixits tant de Mallorca com de fora que feien la seva feina més atractiva. Anys més tard va poder comprar un local per instal·lar-hi el taller i la sastreria, que va arribar a tenir més de 25 cosidores, i on encara trobam la botiga actualment.

Pereta Garí Veny, filla del fundador, va créixer dins el taller entre fils, tisores, escapolons, teles i patrons d’americanes, on també hi cosia la seva mare, Maria Veny. Entre la dècada dels anys 70 i 80 varen notar un gran canvi quan la roba ja venia confeccionada, època en la qual ella va agafar el relleu del negoci.

A l’any 1997, Antoni Ribas Garí, fill de na Pereta i net del sastre, va decidir seguir amb el negoci familiar, realitzant una gran reforma a la sastreria i ampliant la botiga. Va introduir uns grans aparadors amb maniquins, altres línies de producte com sabates per a home i dona, roba de dona, complements, etc. A més, el negoci ha obtingut diversos reconeixements com premis d’aparadorisme, d’interiorisme, etc.

L’establiment s’ha sabut adaptar als canvis de moda, tendències i marques. A dia d’avui continuen oferint roba de qualitat i de primeres marques nacionals i internacionals de diferents estils de vestir, informal i esport, calçat i complements de dona i d’home. Tot això amb el valor afegit de l’assessorament personal al client.

Foto ruta