Mármoles Moyá

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Mármoles Moyá

 

Mármoles Moyá és una empresa familiar fundada l’any 1953 per Joan Moyá Morro, que es dedicava a l’extracció i treballat de pedra per a l’artesania de productes típics mallorquins (lloses, vorades, etc.). Tot el procés es realitzava directament a la pedrera de Son Odre, a Biniamar. Amb el temps, va obrir un petit taller situat a la carretera de Biniamar on varen començar a treballar els seus fills, els qui a poc a poc varen agafar el relleu. Amb els anys varen augmentar l’equip fins a tenir cinc treballadors.

Joan Moyá Pons, seguint les passes del fundador, va agafar les regnes de l’empresa i l’any 2004 es varen traslladar al polígon industrial de Lloseta, on apostaren per unes instal·lacions adequades i modernitzades per poder augmentar la producció i créixer en el sector. A dia d’avui, compten amb més de trenta treballadors.

Mármoles Moyá continua amb l’herència del fundador amb la pedrera de pedra mallorquina. Estan especialitzats en el treballat i manipulació de tota mena de pedres naturals, com pedra natural de Mallorca, marès, marbres i granits nacionals i d’importació, i quarsites. Compten també amb tota mena de superfícies com Silestone, Dekton, Compac, Caesarstone, Krion, Techlam, Neolith, etc.

L’empresa elabora qualsevol tipus de projecte, ja sigui obra nova, reforma o comandes exclusives d’alt estàndard de qualitat, ja que compten amb personal qualificat i maquinària de darrera generació.

L’any 2020, amb la tercera generació al capdavant de l’empresa, varen decidir ampliar les oficines i sala d’exposició amb més de 1.200 m2, ampliant amb aquesta inversió la seva cartera de clients i nous mercats. En l’exposició es pot trobar una gran varietat de productes acabats: productes típics mallorquins com lloses, vorades, coll de cisterna, xemeneies, arcs, taulells per cuina i bany, art funerari, banyeres i dutxes, entre altres.

Foto ruta