Mobles Allés

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Mobles Allés

 

Mobles Allés és una empresa dedicada a la producció i comercialització de mobiliari ubicada a Ferreries. La història comença l’any 1920, quan Miguel Allés va obrir el seu primer taller al carrer de Dalt, 17, com a empresa familiar de fusteria i mobles. La bona feina i la gran acollida del producte van fer créixer el negoci, que va incorporar més operaris i successius trasllats, fins a la ubicació actual del taller al carrer Fred.

L’any 1946, es van incorporar a l’empresa els fills del fundador, Bartomeu, José María i Fernando Allés Pons, els quals, amb la seva joventut i noves visions de futur, van emprendre una major activitat productiva i comercial. La política de marca, el bon fer i el disseny que caracteritzen Mobles Allés donen com a fruit que l’any 1967 s’inauguri a Ferreries una botiga exposició.

Amb el temps, la tercera generació, formada pels fills dels tres germans Bartomeu, José María i Fernando, s’ha posat al capdavant del negoci i ha assumit responsabilitats en diferents àrees de producció, acabats i comercial. La major inversió fins ara ha estat el trasllat de la botiga a un nou edifici ubicat a la carretera general, de devers 3.500 m2.

El departament de disseny és el que més ha avançat gràcies a l’ajuda dels sistemes informàtics. De fet, Mobles Allés és una empresa pionera a Menorca en l’ús dels dissenys per ordinador aplicats al sector del moble. El producte que fabrica i comercialitza és molt divers: des de l’elaborat estil menorquí, fins al moble modern funcional, rústic, cuines, i també els productes de decoració i complements.

Foto ruta