Modas Janine

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Modas Janine

 

A principi dels anys 70, Joana Palmer va decidir obrir Modas Janine al centre comercial El Pueblo de Cala d’Or per cobrir les necessitats de les costureres de la zona, ja que aleshores era un sector molt important al municipi. Va ser la primera botiga de Cala d’Or on es venien peces de roba.

És un establiment molt característic, carismàtic i popular, amb una gran varietat de productes. A més, s’ha de tenir en compte que cobreix les necessitats de tota la zona de Santanyí pel que fa a articles de merceria, roba interior i confeccions per a la llar, a més de ser conegut per la qualitat i l’assessorament al client.

Segons el fill de Joana i marit de l’actual propietària, Sebastiana Vidal, el nom de l’establiment es refereix al nom de Joana en francès, perquè sa mare va pensar que així cridaria més l’atenció al turista d’aquell moment, encara que també es coneix a la zona com a Casa Juanita.

El negoci ha canviat molt des del començament, tot i això volen destacar allò que varen representar per al municipi els anys costurers, que varen donar molta visibilitat i un gran valor al comerç de Cala d’Or i a Modas Janine. De fet, aquest negoci va proveir totes les necessitats de les costureres, amb les quals sempre han tingut una relació directa.

Foto ruta