Natural

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Natural

 

L’herbolari Natural es va fundar l’any 1979 com a negoci que cercava introduir la salut en les llars de tota la ciutat d’Eivissa. Es tractava d’un petit magatzem que dispensava productes i aliments sans, integrals i ecològics.

En aquells dies, Eivissa era l’epicentre d’aquells que cercaven aventures i paratges verges on desenvolupar idees, propostes, negocis, estils de vida. Així va ser com en Lluís i na Maria Àngels, un matrimoni català de Vic va arribar a l’illa pitiüsa i van donar forma al que seria la primera dietètica i herbolari de l’illa d’Eivissa.

Natural continua sent una empresa familiar liderada per Tànit Salom, filla de la parella fundadora, que la gestiona juntament amb un equip de professionals. A l’herbolari s’hi poden trobar aliments per a vegetarians, menjar macrobiòtic, productes ecològics, begudes vegetals, infusions especials, plantes medicinals, productes per a diabètics i celíacs i cosmètica natural, a més de suplements medicinals naturals.

Natural es caracteritza per avançar i no quedar-se en el passat. Per això, en breu estrenaran magatzem i un nou local a prop del de tota la vida de Via Púnica, així com també una nova imatge de l’empresa i un nou vehicle per al servei a domicili.

 

Foto ruta