Òptica Carreras

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Òptica Carreras

 

Òptica Carreras és un establiment que se centra, des de fa més de noranta anys, en la salut i l’estètica de les persones, específicament en l’àrea dels ulls, la visió, la imatge i el benestar visual. Amb la finalitat de satisfer el seu objecte social, el comerç ofereix productes i serveis per acontentar les necessitats dels seus clients.

Va ser Antonio Carreras Pons, primera generació i avi de l’actual propietària, qui en va començar l’activitat l’any 1928. Va ampliar l’argenteria que aleshores regentava amb els avenços d’òptica del moment, per acabar sent exclusivament un especialista en òptica. L’any 1937, en va agafar el relleu Ana Tudurí, esposa d’Antonio, que va morir a causa de la Guerra Civil. Posteriorment, Benjamín Carreras Tudurí, segona generació de la família, es feu càrrec de la direcció de l’òptica. L’any 1994, Gràcia Carreras, actual propietària del negoci, es va incorporar a l’òptica per, posteriorment, assumir-ne la direcció l’any 2005.

Com a curiositat, cal comentar que Òptica Carreras va ser pionera en la introducció de les lentilles a Menorca l’any 1970 i que avui dia segueix molt especialitzada en aquest camp. Així mateix, és pionera en l’adaptació Orto K i en lents esclerals.

Foto ruta