Pastisseria Bonanza

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Pastisseria Bonanza

 

La Pastisseria Bonanza va obrir les portes l’any 1978 de la mà de Magdalena Vanrell i Guillem Santandreu al carrer de Castella. Tot i això, el negoci va començar 10 anys enrere, és a dir, al 1968, amb una furgoneta venent gelats per l’illa. De fet, aquest vehicle típic del local encara està actiu en el mercat hippy des Canar a Eivissa, el més genuí i gran de l’illa.

Des de l’any 2001 els fills dels fundadors, Baltasar i Antònia Santandreu, estan al capdavant de la pastisseria. Posteriorment s’hi varen incorporar Maruja, dona d’en Baltasar, i Toni, marit de n’Antònia.

Tots els seus productes estan elaborats artesanalment. Entre ells, trobam els productes típics dels forns i rebosteries d’Eivissa com el flaó, les ensaïmades, les coques o empanades. Un dels productes més típics que ofereixen són les galetes d’oli, que varen ser una de les primeres especialitats que va elaborar la pastisseria. L’any 2019 varen rebre el premi a pastissers de l’any, un guardó que reconeix el treball artesanal i el producte de qualitat.

Estan adherits a la marca «Pa d’aquí, Forn i Tradició», que distingeix els establiments amb obrador que elaboren les diferents tipologies de pans de les Illes Balears.

Foto ruta