Pastisseria Can Sintes

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Pastisseria Can Sintes

 

La pastisseria Can Sintes d’Alaior està especialitzada en l’elaboració de pastissos i gelats artesanals. Oberta des de l’any 1951 pel mestre pastisser Jaume Sintes Olives, està regentada per la segona generació de la família.

A més de les tradicionals formatjades, rubiols, flaons i ensaïmades, el producte estrella de l’establiment és la banya de pasta de fulls. Tota la rebosteria està elaborada per mestres artesans reconeguts pel Consell Insular de Menorca. Pel que fa al vessant gelater, destaca la recuperació del famós Gelat 57 creat per Jaume Sintes.

Com a anècdota, s’ha de destacar que a Can Sintes varen ser els encarregats d’elaborar el pastís commemoratiu del l’aniversari de la fundació del poble d’Alaior per a 800 persones. Així mateix, tenen un diploma com a representant de les Illes Balears en el concurs de postres en l’àmbit nacional per al bateig de la princesa Leonor.

A l’any 2023 varen tancar el local que tenien al centre d’Alaior i es varen traslladar a l’obrador del carrer Ferreries, on continuen atenent als clients. També compten amb un altre punt de venda a Maó.

Foto ruta