Pastisseria Cas Francès

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Pastisseria Cas Francès

 

Nadal Oliver va arribar des de França l’any 1966 i, gràcies al seu caràcter emprenedor, va obrir aquesta pastisseria artesana especialitzada en rebosteria francesa. D’aquí el nom de l’establiment Cas Francès, que va tenir molt d’èxit entre la gent del poble.

Per continuar amb la tradició, Maria del Carme i Catalina Oliver regenten actualment la pastisseria, on continuen elaborant la mateixa rebosteria francesa que feia el seu pare, com ara els pastissos d’Avinyó, milfulles, religioses (monges), mantegues, éclairs, a més d’altres creacions personalitzades per a cada ocasió, i una extensa varietat de salat com pizzes, coques, etc.

A la pastisseria compten amb una petita zona per asseure’s i gaudir dels seus deliciosos berenars, pastissos i xocolates, i assaborir-los en el mateix establiment.

El local està reformat amb una decoració molt cuidada, tant a l’interior com a l’exterior. Es caracteritzen per posar molt mirament en els detalls i en la presentació dels productes.

Foto ruta