Pastisseria Fina

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Pastisseria Fina

 

El negoci de la pastisseria va néixer a l’estiu del 1953, de la mà de n’Antoni Planells i na Berta Tur, pares den Narcís Planells, marit de na Fina Noguera, que dona nom a l’establiment.

Però va ser l’any 1989 quan la segona generació de la família Planells Noguera, el matrimoni format per Narcís i Fina, es va independitzar i es va canviar a un altre local, impulsant el que és ara la Pastisseria Fina. Més tard, el 1994 varen obrir el local on es troben a dia d’avui.

En aquest negoci familiar s’elaboren productes de forn i pastisseria com a pa pagès, pastissos, mones de Pasqua, torrons, salsa de Nadal, tortells de Reis, coques, entre d’altres. També es poden fer encàrrecs personalitzats per a batejos, comunions i bodes, i compten amb productes típics d’Eivissa com el flaó, ensaïmades, orelletes i torrons d’herbes eivissenques o de cafè caleta, tots ells d’elaboració artesanal.

A més de pastisseria també funciona com a granja oferint, entre d’altres productes, xocolata amb xurros. Tot i no tenir-les exposades, conserven les màquines originals de fer xurros, la manual de 1978 i l’automàtica de 1979.

 

Foto ruta