Pastisseria Sandra

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Pastisseria Sandra

 

Pastisseria Sandra o Pastisseria Garí, com era coneguda antany, és una empresa familiar dedicada a l’elaboració de pastes i dolços típics de Menorca. Són productors de tota classe de dolços, palos de crema i banyes, entre d’altres productes de rebosteria. Des de fa més de cinquanta anys, per les festes de Nadal elaboren miniatures, per Pasqua venen mones de xocolata, i, en general, són productors d’uns dels dolços que més agraden a la gent de Maó.

Álvaro Llopis Llopis va iniciar l’activitat l’any 1956 en una ubicació diferent de l’actual. Anys després, la seva filla Margarita Llopis Quevedo, juntament amb el seu marit Enrique Bagur Bosch, es varen posar al capdavant del negoci familiar ja al local actual, ubicat al carrer de Sant Jordi. L’any 1973, el negoci passa a dir-se Pastisseria Sandra.

Actualment, els successors de l’empresa i antics treballadors de l’establiment, Juan Andrés Pons Olives i Francisco Pons Florit, regenten amb les seves esposes aquest comerç que ja acumula més de sis dècades al servei dels clients de Maó. Continuen amb orgull la labor dels seus antecessors amb cura de mantenir l’art de l’elaboració artesanal dels dolços i les pastes típics de Menorca.

Foto ruta