Rellotgeria Catalana

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Rellotgeria Catalana

 

El 1915 Josep Serra va obrir la seva primera rellotgeria a Berga, municipi de Barcelona on residia. El seu viatge de noces va fer que s’enamoràs de l’illa i va prometre que, quan tengués el primer fill, s’hi traslladaria a viure amb la seva família.

És així com el 1951 el rellotger català es va instal·lar a Palma, on va fundar la Rellotgeria Catalana al carrer de la Corderia, una de les zones més antigues de la ciutat.

El 1972 segueix amb el negoci el seu fill Joan Serra, actual propietari, que continua amb l’ofici de rellotger, un dels pocs que queden a Palma, arreglant peces de diferents tipus i formes. Estan especialitzats en rellotges de maquinària antiga, de butxaca o de paret. A més, venen una gran varietat de rellotges: analògics, digitals, de polsera, de pèndol, de cucut, etc.

El 1990 es fa una reforma completa del local, encara que se’n manté l’estil clàssic. A l’espai de venda trobam diferents vitrines de fusta i vidre on s’hi exposen tots els productes. Dins la mateixa botiga, compten amb un taller on es reparen els rellotges.