Rellotgeria i Joieria Fuster

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Rellotgeria i Joieria Fuster

 

La Rellotgeria i Joieria Fuster va obrir el 1951, el dia del Dijous Bo. El negoci va ser regentat durant molts d’anys pels germans Fuster Mateu. Jaume va ser el primer propietari del negoci, i quan el seu germà Rafel va aprendre l’ofici de rellotger s’hi va incorporar.

Al principi, només venien rellotges i ulleres de vista, i durant uns anys varen incorporar la venda de perfums per una petició de la seva germana. Uns anys més tard, varen comprar un altre local i varen separar els negocis de rellotgeria i perfumeria.

Quan varen morir els dos germans, el negoci va passar a mans de Catalina, dona de Rafel Fuster, i la seva filla Joana Maria Fuster, actual propietària. Joana Maria recorda molt bé com amb només 17 anys es va incorporar al negoci familiar.

A la botiga, a més d’una gran varietat de rellotges, ofereixen productes diversos de joieria com collarets o polseres. També tenen un servei de reparació de rellotges.

Avui dia, encara conserven algunes prestatgeries, vitrines i mobiliari de sempre, fins i tot tenen una calaixera plena d’ulleres d’aquella època.

Foto ruta