Sa Botigueta

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Sa Botigueta

 

Sa Botigueta està situada al carrer de Sant Roc, on l’any 1955 Joana Humbert, mare de l’actual responsable, Catalina Villalonga Humbert, va fundar el negoci familiar conegut popularment com Ca na Madona. Tanmateix, la tradició de venda d’ultramarins es remunta a una generació anterior, ja que l’àvia de l’actual propietària i sogra de Joana Humbert regentava una altra botiga a la Costa de sa Plaça.

Catalina recorda haver-se criat entre sacs de llegums, llet acabada de munyir i cistelles de fruita, i avui dia segueix amb il·lusió les directrius i l’aprenentatge de les seves antecessores, tot intercalant les novetats que brinda la modernització dels darrers temps. Els productes que avui dia ofereix no disten massa dels d’antany: productes de neteja, comestibles diversos, articles de confiteria, llegums a granel, fruita i verdura de proximitat, entre d’altres.

Sa Botigueta va néixer com un negoci familiar que encara conserva el seu caràcter i tradició, a més, fomenta la proximitat entre veïns i suposa una ajuda per a les persones majors que no poden accedir a un altre tipus d’establiments.

Foto ruta