Sa Joieria

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Sa Joieria

 

La història d’aquesta saga familiar de joiers comença quan a l’any 1914 en Jaume Fuster Aguiló aprèn l’ofici de joier als tallers de la Joieria Aguiló de la Costa d’en Brossa de Palma.

Cap als anys 50, en Jaume va obrir la seva primera joieria a Felanitx, l’anomenada Joyería San Salvador, que anys més tard es va traslladar al carrer Major. A les hores el seu fill Manuel ja l’ajudava al taller i aviat començaren també a fer mercats a Campos, Porreres i Sant Llorenç.

L’any 1967 obriren a Campos el segon establiment al carrer d’Antoni Vives, la Joyería San Julián, on hi feien feina en Jaume i els seus dos fills, en Manuel i en Santiago. Al 1979 el dos germans prenen camins diferents i en Manuel continua amb les joieries de Felanitx i de Campos.

A partir de l’any 1982 comença a fer feina a Campos el fill de Manuel, en Vicenç Fuster.

Es tanca la joieria de Felanitx quan en Manel es jubila a l’any 1992 i en Vicenç juntament amb Sebastiana Más, la seva dona, traslladen la joieria de Campos al carrer Major, començant així una nova etapa amb el nom de Sa joieria. Dos anys més tard es canvien a un local més gran del mateix carrer.

Seguint l’esperit emprenedor del matrimoni, al setembre de 1996 inauguren una altra joieria a Santanyí i al desembre del 2000 inauguren las actuals instal·lacions al carrer de Plaça de Campos.

Actualment la filla d’en Vicenç i na Sebastiana, na Maria Fuster Más, que ha compaginat els seus estudis universitaris d’Administració i Direcció d’Empreses amb el disseny de joies, duu el negoci amb el seu pare, sent la quarta generació i donar així continuïtat a una família de joiers.

 

Foto ruta