Sa Muntanya

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Sa Muntanya

 

Darrere aquest establiment, dedicat a la venda de productes especialitzats en material de muntanya, roba i calçat específic, hi ha la trajectòria d’una marca de calçat molt vinculada al municipi. Actualment, Sa Muntanya és l’única tenda física a Mallorca on es ven la marca Cabrit. Per aquest motiu, dins l’establiment hi ha una evolució històrica d’aquest tipus de calçat des dels seus inicis fins avui dia.

Envers els anys 40 Antoni Comas, juntament amb altres dos socis, va fundar a Lloseta un taller dedicat a la fabricació de calçat de vestir d’home. Antoni va dirigir l’empresa, fins que més tard va passar a mans dels seus fills. En els anys 70 l’empresa va enfocar la producció cap a la fabricació de calçat esportiu i de muntanya; aquí va ser quan va néixer la marca Cabrit, la qual va arribar a ser molt coneguda a tota Espanya.

Des de llavors l’empresa ha evolucionat fins fabricar tot tipus de calçat de temps lliure, botes d’excursió (trekking i hikking), de caça i també calçat de treball de seguretat, que venien en diferents punts de venda. D’altra banda, l’empresa també es dedica a la fabricació de calçat urbà i mocassins amb la marca Apache, adquirida a la dècada dels vuitanta.

L’any 1983 es va obrir Sa Muntanya com a punt de venda de les botes Cabrit. Als seus inicis es venia tot tipus de productes vinculats a l’esport i armeria. A mesura que passaven els anys, i a causa de l’augment de l’afició als esports de muntanya, varen ampliar la seva oferta.

Foto ruta