Sa Roca Llisa

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Sa Roca Llisa

 

Sa Roca Llisa té una tradició artesana que es remunta a quatre generacions de terrissers, quan l’any 1861, Pepe Serra Rigo, de l’olleria Can Tiet, va donar als seus fills un terreny perquè s’establissin pel seu compte. Aquestes terres eren conegudes popularment com sa Roca Llisa, per la forma de la roca que hi havia, i va donar nom a les dues olleries que fundaren Toni i Pep, fills de Pepe Serra. Més tard, el carrer on estan ubicades també va prendre el nom de sa Roca Llisa.

Avui, continua la tradició familiar el mestre artesà José Serra Amengual, ceramista escudeller, que va prendre el relleu del seu pare i mestre, Sebastià Serra.

Actualment, combinen la matèria primera de qualitat, l’experiència i la tradició amb la tecnologia actual als forns per garantir l’excel·lència i la durabilitat del producte.

Elaboren tot tipus de peces per a la llar, des d’olles, greixoneres, vaixelles i objectes de decoració, fins a siurells, làmpades i aplics, així com elements d’exterior, cossiols, ribells, jardineres, etc. També fabriquen peces especials per a la restauració.

Els actuals propietaris han heretat dels seus avantpassats, a més del llinatge, els valors, les tradicions i el gust pel treball i la feina ben feta. Aquesta passió ha aconseguit que un ofici humil perduràs per convertir-se en una forma de vida i un orgull per a les generacions properes.

Foto ruta