Sa Teulera

Emblemàtic

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Sa Teulera

 

Sa Teulera va començar l’activitat devers 1930 com a fàbrica de teules, d’aquí el seu nom. Al principi, amb l’objectiu de poder sobreviure, també es dedicaven a la fabricació d’elements de construcció; i fins i tot, en moments puntuals, elaboraven gerres per a la llar. És per això que als seus inicis el taller estava situat als afores, pròxim a zones amb argila per la comoditat de poder tenir la matèria primera principal devora. Després, a partir de la segona generació es varen instal·lar al carrer Pou Nou, on es troben a dia d’avui.

Francesc Comas Villalonga, quarta generació de la família, està al capdavant del negoci i es dedica a elaborar peces de ceràmica mallorquina, especialment objectes de decoració i jardineria. Cal assenyalar que treballa amb un torn de roda antic, amb les seves pròpies mans i de manera artesanal; així mantenen l’essència i la tradició. Compten amb la carta de mestre artesà acreditada pel Consell de Mallorca.

Pel que fa a l’establiment, trobam l’àrea de venda amb una gran exposició dels seus productes, i a la part del darrere el taller de fabricació.

Foto ruta