S’Hort Nou

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

S’Hort Nou

 

S’Hort Nou va iniciar la seva activitat a l’any 1965, a l’antic edifici Ibosim, quan en Joan Bonet i na Pepa, amb el seu fill Pepe, començaren a vendre els productes de la finca de S’Hort Nou, de la qual eren majorals.

A l’any 1975 en Pepe va ampliar la botiga i va començar a vendre queviures en general. Tres anys més tard, degut a l’edat dels seus pares, es va associar amb en Josep Lluís Prats.

El moment més crític de l’establiment va ser al maig de 1984, quan a causa del despreniment del sostre d’una escala, d’un dia per l’altre es va declarar l’edifici en ruïna. Aquest succés va provocar que Lluís i Pepe haguessin de buscar un altre emplaçament. Al mes de desembre de 1986 varen obrir la botiga del carrer de Vicent Serra, i al març de 1990 es va inaugurar l’actual S’Hort Nou, al carrer de Gaspar Puig, molt a prop de l’antiga botiga.

L’any 2003 varen dissoldre la societat. En Lluís es va quedar a l’establiment del carrer Vicent Serra i va canviar el nom a la botiga, que va passar a dir-se S’Hort Vei de sempre.

Pepe Bonet es va quedar a la botiga de Gaspar Puig fins que a l’any 2016 es va jubilar i va passar el relleu del negoci a les dues dependentes més antigues que treballen a S’Hort Nou des de fa més de 25 anys, Lali Tur i Fina Tur, que actualment el regenten. Ambdues intenten mantenir l’essència del comerç apostant de manera clara pel producte de proximitat i un tracte familiar.

És una botiga de queviures, avui dia supermercat, que es troba obert tot l’any i on es venen productes d’Eivissa com fruita, verdura, mel, ous, formatge, sobrassada, vi, licors, flaó, orelletes i tota classe de productes de qualitat.

Foto ruta