Tapicerías Hernández

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Tapicerías Hernández

 

Vicente Hernández, valencià de naixement però mallorquí d’adopció, va aprendre des de jove l’ofici d’artesà de tapisseria a diferents tallers de Palma. El 1936, va muntar el primer taller de tapisseria a Sóller. Més tard, el 1939, li va sorgir l’oportunitat d’adquirir un taller al carrer de Sant Francesc, es va mudar a Palma i va convertir el taller en un autèntic gresol d’aprenentatge d’artesans que, amb el temps, varen muntar els seus propis tallers.

El 1966, amb els seus dos fills Vicente i Miguel incorporats al negoci familiar, varen veure la possibilitat d’ampliar l’empresa muntant una botiga al mateix carrer. A partir d’aquest moment, la segona generació en va agafar la direcció. Els anys 90 s’hi va incorporar la tercera generació amb Miguel Ángel, fill de Miguel, i Carlos, fill de Vicente, encara que aquest últim va decidir deixar l’empresa.

Actualment Tapicerías Hernández, ubicat en un nou local al carrer de Bonaire des de 2012, està regentat per Miguel Ángel, que s’ha proposat adaptar el negoci familiar a la digitalització sense perdre l’essència. Joan Miquel, la quarta generació, ja hi comença a fer les primeres passes ajudant i aprenent durant les estones lliures.

Estan especialitzats en la confecció de mobles i cortines. Disposen d’un taller de tapisseria, confecció i fusteria que permet oferir al client una personalització dels mobles.