Teixits Pomar

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Teixits Pomar

 

Fa devers cent anys que Teixits Pomar es dedica a la venda de roba d’home i dona i complements, de la mà de la família Pomar. L’establiment està ubicat al carrer Major de Felanitx, una via cèntrica i per a vianants.

A la tenda també s’hi venen teles a demanda, així com fils i tots els utensilis necessaris perquè la clientela pugui confeccionar les seves pròpies peces. Fa uns anys, feien els típics arranjaments quan anaves a comprar la roba i era necessari retocar o escurçar. Encara ara, conserven les màquines de cosir.

Avui dia la tercera generació de la família Pomar està al capdavant del negoci que va fundar el seu padrí Josep. Més tard, va passar al seu fill Joan i després al net Josep, que va morir fa uns anys. La seva dona, Beni Galea, regenta actualment el negoci, però d’aquí a uns mesos es jubila i la tenda passarà a mans de la seva neboda a partir de 2023, per donar pas a una nova generació de la família. El tracte que es dona a la clientela es caracteritza per ser molt familiar i cordial.

Teixits Pomar és una botiga que quasi no ha canviat amb el temps i que encara conserva el mobiliari interior, com les prestatgeries i el mostrador de venda de fusta, dels seus primers anys. Quan hi entres, sembla que el temps no hi hagi passat.

 

Foto ruta