Teixits J. Marí Serra

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Teixits J. Marí Serra

 

Teixits J. Marí Serra fou la primera botiga de Formentera dedicada als teixits i a la confecció. Josep Marí de Can Pep Antonina va obrir el negoci l’any 1953 i actualment la seva filla Caterina està al capdavant de l’establiment d’una manera vocacional. Són reconeguts per oferir a la clientela un assessorament integral i personalitzat amb personal altament qualificat.

Pel que fa a la confecció, al principi, destacà la feina a comissió, que va contribuir a inserir les dones dins el mercat laboral, que feien jerseis de llana, punt canari, brodats de bruses i mocadors, entre altres feines. També contribuí a donar sortida a la producció de llana de Formentera. Acompanyà els primers anys del desenvolupament turístic en dos vessants: confecció de roba hippy i proveïment de material als primers establiments turístics de Formentera.

L’establiment està ubicat en un edifici situat dins el nucli antic de Sant Francesc Xavier i, per tant, es tracta d’un edifici protegit.

Tenen més de 65 anys d’experiència en el comerç de productes tèxtils, fet que els avala com una de les empreses de referència en la venda de teles dins l’illa de Formentera, i van rebre el Premi a l’Excel·lència Empresarial de la Cambra de Comerç 2018.

Foto ruta