Calçats Torres

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Calçats Torres

 

L’any 1952 en José Torres Allés, sent un jovenet, va obrir la primera fàbrica de sabates de Calçats Torres a la casa familiar del carrer de ses Andrones de Ciutadella i que va ser el seu primer punt de venda. José feia els models a mida per a cada client i poc a poc les sabates es varen convertir en la passió de la seva vida.

Devers la dècada dels anys seixanta, en plena expansió comercial, la fàbrica Torres es va traslladar al carrer de Domingo Savio, on encara estan ubicats actualment. L’any 1973 es va obrir la botiga del Camí de Maó, on començaren a vendre el seu producte quan encara era una cotxeria. Anys més tard va ampliar el negoci amb més punts de venda, on han anat incorporant articles de moda de primeres marques, tant nacionals com internacionals.

 Actualment, la segona generació de la família gestiona la fàbrica, que ha tornat als seus orígens amb alguns models de sandàlia i ha incorporat a la seva fabricació l’avarca de Menorca amb segell de qualitat. Així mateix, compten amb un servei de venda en línia d’avarques a través de la web www.menorquinastorres.com i de l’Instagram @menorquinastorres

Foto ruta