Vins Can Verdura
Els orígens de Ca’n Verdura es remunten a sis generacions enrere, treballant i conreant les vinyes de Binissalem entre possessions i cellers, que durant segles han envoltat el poble vitivinícola per excel·lència de l’illa de Mallorca. Ca’n Verdura aposta per elaborar vins de Binissalem amb caràcter mallorquí, amb varietats autòctones com Manto negro, Callet, Moll, Giró ros i Escursac.
Aquest celler vol trencar la tendència d’aquests darrers anys en la viticultura d’introduir varietats d’altres zones en detriment de les autòctones. Ca’n Verdura vol demostrar que amb Manto negro es poden elaborar vins amb gran representativitat i personalitat.
L’any 2012 Ca’n Verdura va obrir les portes a un antic garatge del centre del poble, tot i que l’aventura havia començat dos anys abans utilitzant el raïm Manto negro de la finca del padrí. Amb celler propi al carrer de s’Era de Binissalem s’inicià llavors l’elaboració de la família de vins de Ca’n Verdura, amb mètodes moderns d’elaboració i cercant sempre els matisos vitícoles de la zona.
Tomeu Llabrés està actualment al capdavant de Ca’n Verdura i, a diferència del pare i del padrí, ha fet el pas a la vinificació, ja que la seva família es dedicava sobretot al conreu de la vinya i no feia vi; és a partir d’aquí quan comença Ca’n Verdura Viticultors, una aventura sota la premissa d’utilitzar essencialment varietats locals i de forma molt especial la Manto negro i Moll.
Ca’n Verdura manté l’essència original, el caràcter i la tradició familiar, adequant, al mateix temps, les exigències de cada anyada.
C. de s'Era, 6 · Binisalem · Mallorca
+34 871 175 185