Xocolat

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Xocolat

 

Xocolat va obrir el 1980, en un petit local del carrer de l’Estanc, al final del passeig del Born. L’activitat consistia en la venda de discos, exposicions de fotografia i d’obra gràfica dels artistes més inquiets del moment. En un primer moment, es va especialitzar en jazz i salsa, estils que amb l’arribada de la «movida» donaren cabuda a altres gèneres que encara es troben a la tenda. El 1987 es va traslladar a la ubicació actual amb la vocació de ser una tenda especialitzada, oferint una gran varietat de discos en vinil i discs comptactes.

El negoci va sobreviure a la forta crisi que va patir la indústria discogràfica anys després de la seva obertura, ja que es va reinventar creant un espai dedicat a les presentacions de discos, llibres i concerts que el converteix en punt de referència per a la cultura de Mallorca.

En paral·lel, Miquel Àngel Sancho, propietari de Xocolat, va crear l’any 1982 el segell discogràfic Blau, productora d’obres de diversos autors locals i nacionals. Actualment, Xocolat destaca especialment per la seva oferta de vinils, que els va fer mereixedors del premi de millor tenda de discos d’Espanya el 2010.

Actualment, al capdavant del negoci es troba la segona generació, formada per Anita i Miquel Àngel Sancho Bisquerra, juntament amb el seu soci Toni Vives i el suport de David Tomé a la botiga. Confirmen amb nostàlgia i visió de futur que regenten una de les poques botigues de discos que queden a Ciutat i on es pot trobar una amplia oferta de discs compactes, vinils i llibres amb temàtica musical a més d’equips d’alta fidelitat.