Bodega Can Rubí

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Bodega Can Rubí

 

La Bodega Can Rubí de Santa Maria del Camí, popularment coneguda com Can Marranxa, elabora i ven vins i licors com les herbes i el vermut. Alguns dels seus productes presenten el distintiu Indicació Geogràfica Protegida Vi de la Terra Mallorca. Així mateix, les herbes compten també amb el distintiu Herbes de Mallorca.

La història d’aquesta bodega comença quan Bartomeu Rubí va reiniciar al 1912 l’activitat vitivinícola de la família, després de que a mitjans de segle XIX la plaga de la fil·loxera arribés a França i posteriorment a l’illa. Bartomeu va començar a produir i vendre vi a granel, amb l’ajuda del seu fill Antoni, que va continuar amb l’activitat fins que es va veure obligat a interrompre la producció degut a la Guerra Civil. Fins al 1960 el seu fill Tomeu no tornaria a posar en marxa el negoci.

Llorenç i Tomeu Rubí, actuals propietaris de la bodega i quarta generació de la família, preserven la tradició com a viticultors mantenint la memòria del seu repadrí. Encara mantenen els vins a granel (blanc, rosat, negre suau, negre intens, negre semidolç), que és, de fet, el que marca la trajectòria i els anys de la bodega.

A la botiga de la plaça Nova es poden comprar un nombre considerable de productes. Podem destacar les botes per a la venda de vi a granel de diverses varietats: vi negre, blanc, rosat, vermut, entre d’altres licors com el palo, les herbes o el licor d’ametla. També es poden trobar tots els vins embotellats. A més, la tenda disposa de taules per al tast dels seus productes.

Encara que la base i els inicis d’aquesta bodega ha estat el vi a granel, tenen una llarga experiència en l’envasat de vi que augmenta any rere any. Equipats amb noves tecnologies i a l’avantguarda de les noves tècniques, han llançat diverses línies de vi d’alta qualitat. A banda de la botiga, s’ofereixen degustacions, promocions, etc. En definitiva, Can Rubí exhibeix evolució i adaptació constant, així com innovació i tradició.

Foto ruta