Medias Casa Fubor

Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Medias Casa Fubor

 

L’any 1943 José Fuster i Joana Borràs fundaren Casa Fubor, la primera botiga, que varen obrir al carrer de la Pescateria Vella, amb la seva nora Cosma com a dependenta. El nom de l’establiment prové de la fusió dels llinatges dels dos fundadors. La venda exclusiva de calces i roba interior els va aportar una important clientela fixa.

Anys després, el 1967, s’obriria la segona botiga, al carrer de Pare Bartomeu Pou, on es troben actualment. Durant un temps varen mantenir oberts els dos locals, però l’any 2006 tancaren el del carrer de la Pescateria.

Joana Maria Fuster, actual propietària i tercera generació de la família, hi ha treballat des dels 15 anys, i és testimoni del tracte personalitzat que s’ofereix a cada client. Avui dia, Casa Fubor ven també pijames i bates, entre d’altres peces de roba interior.

Casa Fubor conserva encara el mobiliari interior dels anys seixanta. És una de les poques merceries que queden a Palma, amb tot el que això suposa com a dipositària d’un model comercial tradicional de venda al detall i de proximitat.