Mulet rellotgeria i joieria

Arrelat

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Mulet rellotgeria i joieria

 

Mulet, Rellotgeria i Joieria és un negoci familiar fundat pel mestre rellotger Antoni Mulet l’any 1974, dedicat a la creació, fabricació, venda i reparació de joies i rellotges. El seu fill Damià Mulet és joier amb carta de mestre artesà, el qual crea i comercialitza les seves obres sota la marca «Damià Mulet, joies».

Cal destacar que l’any 2014 crea la «Col·lecció Capparis spinosa», una línia de joies on les emblemàtiques tàperes ressusciten a Campos en forma de souvenir exclusiu. Els dissenys rememoren aquest cultiu tan arrelat al municipi i que a dia d’avui pràcticament no es conrea, tot i perdurar en la memòria col·lectiva. Damià Mulet compta també amb altres col·leccions com «Article Salat» i «Fruit de la Terra», entre d’altres.

Al 2002 inicia la seva relació amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears on exerceix de mestre de taller i des de l’any 2007 és Cap del Departament de Joieria. Per celebrar la festivitat de Sant Eloi, patró dels joiers, l’any 2002 impulsa el primer concurs de joies de l’EASDIB.

Des del 1996 al 2015 Damià Mulet ha rebut nombrosos premis i distincions com el Premi d’Artesania de Menorca o la Mostra de Joieria d’Avantguarda d’Altafulla. També cal destacar el primer premi del Concurs d’Artesania de Mallorca el 2015.

Foto ruta