Radio Buades

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Radio Buades

 

Joan Buades, pare del propietari actual, va obrir el negoci de ràdios a Inca el 1940, però denou anys després, el 1959, es va traslladar al carrer dels Oms de Palma. Allà varen incorporar altres productes i varen esdevenir capdavanters en la venda d’electrodomèstics, que introduïen en el negoci a mesura que apareixien en el mercat (gelera, rentadora, televisor, etc.).

Cal destacar el caràcter emprenedor que va tenir el fundador en els seus inicis, ja que es passejava per Mallorca amb un carretó venent les ràdios Rumbek que ell mateix fabricava. Havia estat treballant a França i allà va ser on va aprendre a fabricar-les. Encara avui dia podem observar una d’aquestes ràdios en un dels expositors de la botiga.

Actualment i des de fa bastants anys du el negoci el fill de Joan, Ricardo Buades, ajudat per la seva filla Esther, tercera generació de la família.

Des de l’any 2017 estan ubicats al carrer de Pau Piferrer, en el barri des Fortí. Actualment la tenda està especialitzada en il·luminació, material elèctric, ràdios i petits electrodomèstics.