Authex: Flor d’Ametler – Tot Herba

Arrelat Històric

Contacta amb el comerç fletxa dreta contacta

Authex: Flor d’Ametler – Tot Herba

 

La família Benito està al capdavant d’Authex, laboratori d’alternatives naturals de la salut, higiene i bellesa fabricant de la línia Tot Herba, capdavantera en cosmètica natural i sostenible. Aquests productes s’elaboren amb receptes tradicionals basades en les propietats de les plantes mediterrànies, com la lavanda, el romaní, l’herba de Sant Joan, la camamil·la o la sàlvia.

A més, es dediquen a l’elaboració de perfums, entre els quals destaca el reconegut Flor d’Ametler. La història d’aquest perfum està lligada a la tradició agrícola de l’illa i es remunta als anys quaranta, quan el químic Bernat Vallori va crear un perfum que recordava el que les seves padrines destil·laven a ca seva. Les flors d’ametler s’agafen una a una de les branques i es deixen en maceració cinc anys. La seva característica més recognoscible és que es posa una flor natural dins cada botella de perfum.

A les seves instal·lacions, tenen una petita botiga on ofereixen els perfums Flor d’Ametler i els productes de la marca Tot Herba per a la cura i la higiene personal. Aposten per donar valor als productes del nostre entorn i la cultura mediterrània. Cerquen fórmules tradicionals populars i les actualitzen amb rigor científic, per adequar-les a un ús contemporani.

Foto ruta